Startint Bon Bon – боички за грим

22,90лв.

Боички за грим
име: Startint
цвят: BON-BON
грамаж: 10гр.
Производител: Alina cosmetics

Изчерпан

Описание

Боичките за грим на Альона са страхонти водоустойчиви тинтове и с тях лесно и бързо може да направите дълготраен грим, като ги използвате за основа под прахообразните сенки или ги използвате самостоятелно за направата на арт или бюти грим,върху тялото или лицето.Боичките са много издръжливи и не засъхват след две, три използвания, защото имат специална клапа в тубичката, която не позволява навлизането на въздух.
Нюансът BON-BON e с матов завършек и изглежда като мляко с какао.

Преди да използвате затворената тубичка,потупайте капачето надолу върху твърда повърхност,така че количеството да падне надолу и да излезе по-лесно. След като отсипете нужното количество,затворете капачето чрез завъртане и се уверете, че е затворено добре.

Тинтът(боичката) може се нанася върху чиста кожа,без да се смесва с дрги продукти и осигурява максимална устойчивост на цветовете. Нанася се на тънък слой, като се разпределя равномерно. Ако се налага може да се нанесе повторно,но само след като изсъхне добре първият слой.

Текстурата е нежна и фина и не причинява дискомфорт и раздразнения.

Водоустойчивите боички може да премахнете лесно с бадемово масло или двуфазен разтвор за премахване на водоустойчив грим.

Инструменти за приложение:

За нанасяне на тинтове и боички гримьорите препоръчват четки със изкуствен косъм или пръсти. Добре е четките да са с по-тъмни валка,защото белите трудно се почистват.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Startint Bon Bon – боички за грим“