PAESE Warm memories Eyeshadow palette – палитра сенки за очи

66,75лв.

име: Warm memories Eyeshadow palette
грамаж: 18 g
Производител: PAESE cosmetics

Палитрата включва общо 12 цвята.

Изчерпан

Описание

Палитрата Warm memories Eyeshadow palette PAESE cosmetics включва 12 перфектно подбрани, топли, вдъхновени от природата нюанси с матови, сатенени и фолиови текстури.

Светлите нюанси озаряват клепачите и подчертават вашата естествена красота, а по-тъмните нюанси акцентират погледа и са идеални за вечерни поводи. Палитрата ви помага да създадете красив грим за всеки повод, с активна съставка, която също кондиционира кожата:
• Cerafluid – подобрява еластичността на кожата, гладкостта и правилните нива на хидратация, намалява бръчките и укрепва защитната бариера на кожата
• пигменти с хибридна обвивка – иновативни пигменти, чиято хибридна обвивка е отговорна за лесното нанасяне и залепване на сенките за очи; гарантиращи пълно покритие, с дълбок и жив цвят и повишена дълготрайност на грима,
• Полиметилсилсесквиоксан / силициев диоксид кросполимер – иновативна комбинация от силиконова смола, съдържаща силициев диоксид за абсорбиране на вода и масло.

Красотата на природата ни вдъхновява. Палитрата Warm Memories съдържа всичко, което обичаме от края на лятото и началото на есента, а прекрасните нюанси ви пренасят в спомените за специални моменти.

Допълнителна информация

Тегло 0,50 g
Размери 20 × 10 × 5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PAESE Warm memories Eyeshadow palette – палитра сенки за очи“