BOHO BEAUTY Brush Set & Blender- комплект четки за грим и гъбка

115,00лв.

Име: BOHO BEAUTY Brush Set & Blender- комплект четки за грим и гъбка
Производител: Paese cosmetics

Изчерпан

paese cosmetics

Описание

Базов комплект четки за грим с гъба за грим Boho blender в среден размер. Четките включени в комплекта са изработени ръчно, от висококачествен, изключително мек, синтетичен косъм. Синтетичната коса е идеална за вегани и хора, склонни към алергии. Този комплект е предназначен както за професионалисти, така и за любители на грима.

Комплектът от 7 бр четки за грим включва:

– Bohoblender в среден размер – висококачествена гъба за грим, която се отличава с изключителна мекота. Използването на гъбата Bohoblender е чисто удоволствие! Гъбата за грим Boho Beauty ще ви зарадва с копринената си мекота. Нанесеният с него фон дьо тен е равномерен и образува покритие, имитиращо естествената структура на кожата.

– Четка за пудра 123V – е универсална четка – идеална за нанасяне на пудра, руж или бронзант. Деликатните, синтетични влакна позволяват с помощта на тази четка да нанасяте и течен козметичен продукт: фон дьо тен или кремообразен хайлайтър, като постигате перфектно, деликатно покритие. Това е многофункционална четка.

– Contour brush 124V – четка предназначена за контуриране на лице както с кремообразна козметика, така и с такива с прахообразна формула. Четката може да се използва и за течни или минерални приложения.

– Четка за хайлайтър 127V – четка предназначена за нанасяне на хайлайтър с кремообразна, течна или прахообразна формула. Четката е идеална и за контуриране на лицето.

– 232V четка за сенки Tapered Crease – идеална четка за нанасяне и втриване на сенки с кремообразна и прахообразна формула. Перфектен за коректор и хайлайтър за по-малки части от лицето. Може да се използва за нанасяне на основата на клепачите.

– Четка за сенки 234V Over Shading – идеални четки за нанасяне на сенки с кремообразна и прахообразна формула. Може да се използва и за изтриване на сенки.

– 235V Short Blending Shadow Brush – идеална за нанасяне и втриване на сенки върху по-малки повърхности. Прецизно го усъвършенствайте с детайли от грима във външния ъгъл на окото. Перфектен за нанасяне и втриване на сенки върху долния клепач.

– Четка за вежди 306 Angled Brow – четка идеална за подчертаване и запълване на линиите на веждите.
Начин на използване на bohblender:

Преди да нанесете грунд или продукт с кремообразна формула, накиснете гъбата под струя хладка вода. Натиснете интензивно водата в гъбата и започнете да нанасяте продукта. За хигиена измивайте гъбата след всяко нанасяне и я оставяйте да изсъхне.

Как да измиете гъбата на bohoblender:

Напълнете купата с топла вода, добавете няколко капки сапун или течност, за предпочитане такава, която съдържа масла. Оставете гъбата във водата за около 15-20 минути. След това време го изстискайте няколко пъти, за да изплакнете подкосъма. Изплакнете гъбата под течаща вода. Натиснете водата и я оставете да изсъхне. Не затваряйте влажната гъба: в контейнери, чекмеджета, торбички и др. Сушенето трябва да осигурява директен достъп на въздух. Гъбата може да се дезинфекцира с дезинфектанти.

Допълнителна информация

Тегло 0,500 g
Размери 12 × 8 × 12 cm

Brand

Paese cosmetics

paese cosmetics

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BOHO BEAUTY Brush Set & Blender- комплект четки за грим и гъбка“