PAESE All about you Eyeshadow palette – палитра сенки за очи

66,75лв.

име: All about you Eyeshadow palette
грамаж: 18 g
Производител: PAESE cosmetics

Палитрата включва общо 12 цвята.

Изчерпан

Описание

Палитрата All About You от PAESE cosmetics превръща ежедневния ви грим в ритуал за удоволствие и красота. Състои се от 12 неутрални нюд нюанса, с различни текстури в матов цвят, сатен и металик.
Тук ще намерите всичко необходимо, за да създадете перфектния грим за всеки повод. Нежните, светли нюанси подчертават вашата естествена красота, докато по-тъмните спомагат за създаването на очарователен, вечерен грим.

Освен това, за да се грижат за вашата красота, сенките се комбинират и с активни съставки, които поддържат кожата и подобряват дълголетието на грима:
• Cerafluid – укрепва и свързва клетките на кожата, подобрявайки нейната гладкост, еластичност и хидратация, видимо намалявайки бръчките и засилвайки защитната бариера на кожата.
• Пигменти с хибридна обвивка – иновативни пигменти, отговорни за лесното нанасяне и залепване на сенки за очи; хибридната обвивка гарантира пълно покритие, интензивни и дълбоки цветове и подобрена дълготрайност на грима.
• Полиметилсилсесквиоксан / силициев диоксид кросполимер – иновативен микросферен прах, т.е. силиконова смола, комбинирана със силициев диоксид, която създава тънък филм върху кожата, предотвратявайки загубата на вода; има свойства на абсорбиране на вода и масло и гарантира копринено усещане върху кожата.

Допълнителна информация

Тегло 0,50 g
Размери 20 × 10 × 5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PAESE All about you Eyeshadow palette – палитра сенки за очи“