ANATOMIA MIX 1 Brush – четка за грим

28,65лв.

Предназначение: Универсална четка за кремообразни текстури – коректор, очна линия
Материал: синтетика и кози косъм
Височина на купчината: 19 мм
Производител: АNATOMIA Brushes

Изчерпан

Описание

Четката за грим MIX 1 от колекцията MIX BRUSH COLLECTION на марката ANATOMIA е универсална четка за нанасяне на кремообразни текстури – коректор, очна линия, кремообразни сенки. Космите са подбрани и подстригани в специална овална форма за постигане на максимален ефект.

За колекцията: Серията ANATOMIA MIX е комбинация от специално подбрани естествени и изкуствени влакна за по-добро нанасяне и преливане на продуктите. С повечето четки гримьорите срещат трудности при преливането, защото четките оставят неприятни следи и се налага да блендват допълнително с гъба. Но не и четките ANATOMIA MIX! Космите са грижливо подбрани и правилно подстригани, за да отговорят на високите изисквания на професионалните гримьори.

Създателят на четки Anatomia – Олга Томина, беларуски топ визажист, използва богатия си опит като професионален гримьор в създаването на MIX Anatomia. Изявени визажисти и гримьори са оценили достойнствата на тези четки и те отдавна имат своите почитатели сред тях.
Четките са висококачествен инструмент, който не само ще спести време, но и ще бъде приятен както за гримьора, така и за клиента. В комплекта се включват четки, които могат да се справят с абсолютно всяка задача, независимо с какви текстури работят .

Допълнителна информация

Тегло 0,18 g
Размери 18,4 × 2 × 18,4 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ANATOMIA MIX 1 Brush – четка за грим“