[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

 

В този раздел ще ви запознаваме с новости, по отношение на нашето развитие.

Новини

През 2020г. създадохме нашето студио за красота, в което ежедневно изработваме грим-визии и визии посредством перманентен грим, за нашите прекрасни клиенти. Междувременно имаме страхотната възможност, да тестваме всички продукти от сайта и да подберем само работещи и качествени марки, в услуга на професионалистите.

Новини

На 27.11.2022г. нашият основател и креативен директор на Мейкъп Зоун, спечели трето място в категория “ART makeup” и още едно, трето място в категория „Bride makeup” на елитният, международен, онлайн шампионат: „R.S.L.W. International Chempionship, Rovaniemi Finland” Това бе едно оспорвано състезание, в което взеха участие стотици гримьори от цял свят. Две трети места, в две от най-трудните категории! Браво! Купите и отборният медал красят нашето студио в центъра на Пловдив.

Новини

През изминалата 2022 година Мейкъп Зоун ЕООД, сключи два много добри договора за внос на козметика с небезизвестният американски бранд Danessa Myricks Beauty и полският hand made бранд, BOHO BEAUTY. Продуктите на двата бранда, вече може да намерите на на нашият сайт: www.makeupzone.eu

Новини

На 01.03.2023г. Мейкъп Зоун ЕООД пусна в web-пространството, своят обновен сайт, който дава повече възможности и свобода на избор на качествена декоративна козметика.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Новини

На 13.03.2023г.нашият основател и креативен директор на Мейкъп Зоун, спечели първо място в категория FANTASY MAKE-UP на шампионата на Бразилия – “RIO de JANEIRO”. Това бе едно наистина трудно състезание. Браво! Гордеем се с нея! Очакваме още много победи в престижни конкурси!