Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки от www.makeupzone.eu , като използва по свой избор една от изброените по-долу възможности. На сайта се предлагат следните начини на плащане: наложен платеж  или  банков превод.

1. Плащане с наложен платеж:  при получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера.
Ако потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

2. Плащане по банков път (банков превод): заплащането на дължимата сума се извършва, чрез банков превод в указаната от Мейкъп Зоун ЕООД , банкова сметка. След получаване на сумата в нашата банкова сметка, ние веднага ще изпратим поръчката Ви. В този случай при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
Мейкъп Зоун ЕООД не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на Мейкъп Зоун ЕООД.

Данни за плащане по банков път:
Получател: Мейкъп Зоун ЕООД
Търговска банка „Д” АД
IBAN: BG81DEMI92401000223427
SWIFT/BIC : DEMIBGSF

Тарифите на куриерите, с които работим са видими при всяка направена поръчка. Клиентът може да види при завършване на поръчката, си,каква е сумата на куриерската услуга и да избере куриерска фирма за доставка от посочените: