За нас

Makeup ZONE е директен вносител на декоративна козметика и козметика за перманентен грим.

Makeup ZONE възниква от необходимостта на един гримьор и артист по перманентен грим и неговият малък екип да се обогати пазара на козметика в България.

Това е беше началният тласък за нас да изследваме нови текстури, да преговаряме с нови козметични брандове, нещо което винаги сме вярвали, че липсва на пазара в България.

Продуктите и марките подбираме внимателно, като тестваме в продължение на седмици, преди да предложим на нашите клиенти, избраните продукти. Като професионалисти добре знаем, че от качеството на козметиката до голяма степен зависи и качеството на грим-визията, която ще създадем. Паралелно с това работим по собствени проекти за развитие на нашата компания. Притежаваме студиа за грим, в които ежедневно творим красота, с продуктите които внасяме. Още едно доказателство, че не сме поредният сайт, който просто запълва нишата и препродава козметика.

Makeup ZONE е компания създадена с много любов към гримьорското изкуство и към изкуството във всичките му проявления и любов към качествената козметика.

Нашите марки се отличават със своите неповторими продукти, с иновативни формули, облечени в луксозни опаковки.
Поръчвайки при нас своите грим продукти, вие трябва да знаете че ще получите качеството, което заслужавате.

Изпращаме бързо и безпроблемно любимите ви продукти, в цветни подаръчни опаковки, които са максимално защитени от повреждане и счупване.

Винаги сме на линия за въпроси, консултации и дори обикновени разговори с нашите клиенти, защото за нас те са най-важни.

Поддържаме непрекъснато контакти с нашите партньори и сме в течение на всички новости на пазара. Паралелно с това, нашият екип постоянно усъвършенства уменията си и допълва познанията си, за да сме максимално полезни на нашите клиенти.

Елате с нас и открийте нашият свят, света на красотата, светът на козметиката и гримьорското изкуство във всичките му проявления!

Екипът на Makeup ZONE Ltd.