[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

Makeup ZONE, е иновативна компания,която динамично навлиза в областта на козметичната индустрия, през 2018г.

Makeup ZONE възниква от необходимостта на един гримьор и неговият малък екип да се обогати пазара на декоративна козметика в България. Това беше началният тласък за нас да изследваме нови текстури, да преговаряме с нови козметични брандове, нещо което винаги сме вярвали, че липсва на пазара в България.

Продуктите и марките подбираме внимателно, като тестваме в продължение на седмици,преди да предложим на нашите клиенти, избраните продукти.

Като професионалисти добре знаем, че от качеството на козметиката до голяма степен зависи и качеството на грим-визията, която ще създадем.

А талантът…талантът е друга тема, която няма да отваряме сега.
Makeup ZONE е компания създадена с много любов към гримьорското изкуство и към изкуството във всичките му проявления и любов към качествената козметика.

Нашите марки се отличават със своите неповторими продукти, с иновативни формули, облечени в луксозни опаковки.

Поръчвайки при нас своите грим продукти, вие знаете че ще получите качеството, което заслужавате.

Изпращаме бързо и безпроблемно любимите ви продукти, в цветни подаръчни опаковки, които са максимално защитени от повреждане и счупване.

Винаги сме на линия за въпроси, консултации и дори обикновени разговори с нашите клиенти, защото за нас, те са най-важни.
Поддържаме непрекъснато контакти с нашите партньори и сме в течение на всички новости на пазара. Паралелно с това, нашият екип постоянно усъвършенства уменията си и допълва познанията си, за да сме максимално полезни на нашите клиенти.

Елате с нас и открийте нашият свят,света на красотата,светът на козметиката и гримьорското изкуство!

Екипът на Makeup ZONE Ltd.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]