Startint Lulu – боички за грим

22,90лв.

Боички за грим
име: Startint
цвят: LULU 30
грамаж: 10 гр.
Производител: Alina cosmetics

Описание

Страхотните боички за грим на Альона са вече при нас. С тях лесно и бързо може да направите дълготраен грим, кто ги използвате за основа под прахообразните сенки или да ги използвате самостоятелно за направата на арт или бюти грим, върху тялото и лицето.Тези боички са изключително издръжливи и не засъхват в тубичката след две, три използвания. С тях се доближаваме няколко стъпки към съвършенството в грима.
Нюансът LULU е с матов авършек. изглежда като фуксия.

Преди да използвате затворената тубичка, потупайте капака надолу върху твърда повърхност, така че плътната маса да падне върху чучура и веднага да излезе.
Вътре в предпазителя (капака) на мастилото има щепсел, който влиза в чучура, предотвратява навлизането на въздух, лесно завъртете капака, затваряйки боичката, просто се уверете, че мастилото е затворено. Не са необходими допълнителни усилия за закрепване на капака.

Тинтът се нанася върху чиста кожа, без коректор, тон, серум, без смесване с други подобни продукти, само в този случай се осигурява максимална устойчивост.

Тинтът се нанася на тънък слой и е добре разпределено, за да изпълнява посочените функции, самофиксира се достатъчно дълго и не изисква плътно дублиране със сухи текстури, ако е необходимо, мастилото може да се дублира във втори слой, но след изсъхване предишния слой.

Текстурата върху кожата е като велур и визуално създава ефект на мек фокус, удобна е, не се усеща и не причинява дискомфорт.

Премахване на водоустойчив грим: за премахване на водоустойчив грим от клепачите е най-добре хидрофилното масло, чиито средства са посочени – за премахване на водоустойчив грим, те нежно разтварят грима, благодарение на маслото в състава и нежно премахват, дори много устойчиви продукти . За премахване на перманентен грим от клепачите, не е подходящ – кърпички за грим, сапун и всякакви абразивни материали, включително сухи.

Инструменти за приложение:

– синтетични четки с тъмни влакна (белите влакна, могат да се почистват трудно, поради особеностите на материала на белите влакна);

– пръсти;

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Startint Lulu – боички за грим“