Paese Mattlicious Palette – палитра матови сенки за очи

45,00лв.

Нюанси в палитрата Mattlicious:
1. Топло, светло бежово
2. Средно, топло кафяво
3. Тъмно, топло кафяво
4. Горчив шоколад
5. Кремообразно бежово, средно сиво кафяво
6. Тъмно сиво, наситено черно

Грамаж: 12g
Производител: Paese cosmetics

Изчерпан

Код: PAEE0000005 Категория: Етикети: , , ,

Описание

PAESE cosmetics създават Mattlicious – палитра от матови сенки в неутрални цветове, с много любов и грижа. Палитрата включва осем идеално съчетани цвята, които ви позволяват да създавате много различни видове грим.

Включени са четири нюанса в студени тонове и за баланс четири в топли тонове . Всеки тон включва основна сянка, две преходни сенки и една интензивна цветна сянка. Благодарение на такъв състав, сенките съвпадат с всеки ирис на окото и всякакъв вид красота. Ние от Maкеup ZONE обичаме новите сенки за очи заради тяхната кадифена, силно матова текстура, дълбочина на цвета и надеждна издръжливост.

Сенките се смесват лесно и остават на клепача през целия ден. Никакви други сенки не могат да подчертаят и оформят клепачите така перфектно, а матовите цветове никога не излизат от мода, независимо от преобладаващите тенденции. Mattlicious е палитра, която подхожда на всяка жена, независимо от възрастта и повода. Неговата малка, удобна опаковка с голямо огледало ще се побере и най-малката козметична чанта.

Допълнителна информация

Тегло 0,20 g
Размери 07 × 4 × 07 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Paese Mattlicious Palette – палитра матови сенки за очи“