ANATOMIA MIX 6 Brush – четка за грим

48,38лв.

Предназначение: Четка за нанасяне на коректор
Материал: кози косъм и синтетика
Размер на купчината: 14 мм
Производител: АNATOMIA Brushes

Изчерпан

Код: ANBR00000006 Категория: Етикети: ,

Описание

Четката за грим MIX 6 от колекцията MIX BRUSH COLLECTION на марката ANATOMIA е малка четка със специална форма, предназначена да може да се справи с така деликатните задачи: нанасяне и туширане на коректор. Голяма част от четките не успяват да прелеят добре текстурата, но не и тази. Тя се справя съвсем успешно, защото космите са подбрани специално за нанасяне на коректор.

За колекцията: Серията ANATOMIA MIX е комбинация от специално подбрани естествени и изкуствени влакна за по-добро нанасяне и преливане на продуктите. С повечето четки гримьорите срещат трудности при преливането, защото четките оставят неприятни следи и се налага да блендват допълнително с гъба. Но не и четките ANATOMIA MIX! Космите са грижливо подбрани и правилно подстригани, за да отговорят на високите изисквания на професионалните гримьори.

Създателят на четки Anatomia – Олга Томина, беларуски топ визажист, използва богатия си опит като професионален гримьор в създаването на MIX Anatomia. Изявени визажисти и гримьори са оценили достойнствата на тези четки и те отдавна имат своите почитатели сред тях.
Четките са висококачествен инструмент, който не само ще спести време, но и ще бъде приятен както за гримьора, така и за клиента. В комплекта се включват четки, които могат да се справят с абсолютно всяка задача, независимо с какви текстури работят .

Допълнителна информация

Тегло 0,16 g
Размери 18,5 × 2 × 18,5 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ANATOMIA MIX 6 Brush – четка за грим“